Відео зіткнення: у Львові автомобіль протаранив таксі

Відео зіткнення: у Львові автомобіль протаранив таксі.

Відео зіткнення: у Львові автомобіль протаранив таксі.

Події
27 вересня 2020 11:34

У центрі Львова п’яний водій Volkswagen Tiguan протаранив таксі. Дорожньо-транспортна пригода сталася у ніч проти 27 вересня. Дивом обійшлося без жертв. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у Патрульній поліції у Львівській області,  близько третьої ночі 25-річний львів'янин, керуючи автомобілем Volkswagen Tiguan, порушив прапавила дорожнього руху і зніс на своєму шляху автомобіль Dacia Logan. Як пояснили патрульні, водій Volkswagen Tiguan не виконав вимоги дорожнього знаку 2.1 "Дати дорогу" та порушив вимоги пункту 16.11 правил дорожнього руху. Останнім, зокрема,  передбачено, що на перехресті нерівнозначних доріг водій авто, що рухається по другорядній дорозі, повинен дати дорогу транспортним засобам, які наближаються до даного перехрещення проїзних частин по головній дорозі, незалежно від напрямку їх подальшого руху.

Відео зіткнення у Львові автомобіля з таксі виклали у мережу.

Окрім того, у винуватця виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Водій погодився пройти перевірку. Результат — 2,24 проміле.

На львів'янина склали два протоколи: за порушення правил, що призвело до ДТП і за керування автомобілем у стані сп'яніння.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах