Забрала швидка: п'яний львів'янин напав на патрульного

У Львові п'яний чоловік напав на патрульного. Фото: pexels.com

У Львові п'яний чоловік напав на патрульного. Фото: pexels.com

Події
28 вересня 2020 10:08

Компанія п’яних чоловіків розпивала алкоголь на дитячому майданчику. Коли приїхала поліція, порушники почали поводитися агресивно і один із них напав на патрульного. Травмованого поліцейського забрала швидка.

Поліцію викликали мешканці вулиці Гната Хоткевича. Люди повідомили, що компанія чоловіків голосно лаєтьсяя. Коли поліцейські приїхали на місце події, там залишилося троє осіб, які розпивали алкоголь. На зауваження патрульних вони не відреагували і почали поводитися ще агресивніше.

«Найактивнішому порушнику поліцейські сказали, що для встановлення особи та складання адмінматеріалів його доставлять у відділ поліції. Чоловік спробував втекти з місця події, патрульний наздогнав його і почав одягати кайданки», — повідомили патрульні.

Товариш по чарці почав перешкоджати поліцейськомуі навіть сльозогінний газ на нього не подіяв. 31-річний чоловік завдав удар ногою патрульному в плече. Поліцейський почав скаржитися на сильний біль. Йому негайно викликали швидку, а також, ще один екіпаж на підмогу. Обох чоловіків затримали. Травмованого патрульного забрала швидка.

У Сихівському відділі поліції на 30-річного порушника винесли постанову, а його захиснику тепер загрожує кримінальна відповідальність за напад на поліцейського. Чоловіка затримали.

Нагадаємо, на Львівщині 18-річний юнак напав на патрульного.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах