Дивись онлайн: у Львові проведуть безпечний Lviv Fashion Week 2020

У Львові проведуть безпечний Lviv Fashion Week 2020. Фото: lvivfashionweek.com

У Львові проведуть безпечний Lviv Fashion Week 2020. Фото: lvivfashionweek.com

Події
08 жовтня 2020 10:16

В умовах адаптивного карантину у Львові таки пройде головна подія моди року - Lviv Fashion Week 2020. Родзинкою цьогорічного показу стане співпраця з проєктом Lviv Art Week. Заходи проходитимуть 8-11 жовтня. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міської ради, задля безпеки людей захід пройде в зміненому форматі: показів буде менше, перерви триваліші, на показ зможе потрапити невелика кількість відвідувачів, а дизайнери представлятимуть невеликі колекції.

Де подивитися 

Lviv Fashion Week 2020 буде включати покази нових колекцій українських дизайнерів, лекції освітньої програми і презентацію соціального проєкту Diversity You. У назві осіннього тижня не вказаний сезон, тому дизайнери можуть показувати колекції AW 2020, SS 2021 чи капсульні колаборації з художниками. Всі покази можна буде переглянути онлайн. Паралельно трансляція відбуватиметься на екрані на відкритому повітрі на території «Fest Republic», де покази можуть переглянути відвідувачі Lviv Art Week.

Гості Lviv Fashion Week 2020

На головній події моди у Львові колекції у взаємозв'язку представлять в колабораціях українські бренди і художники: B.O.LDYREVA х Petro Hrytsiuk, Lesia Semi х Boris Gavryliuk, Chereshnivska x Tereza Barabash, Petro Nesterenko-Lanko x Olga Pylnyk. Також учасниками Lviv Fashion Week стануть Novana Studio, Olesya Marchuk, Olga Romanova, Olesia Hryn, Zalesova, Olesya Tsiukh, Alona Cini.

Програма Lviv Fashion Week 2020

Ще однією нестандартною особливістю стане презентація соціального проєкту Diversity You 2020, присвяченого толерантності і прийняттю інакшості. В рамках проекту одяг українських дизайнерів у двох фотосесіях представлятимуть «нестандартні» у традиційному значенні моделі - люди різного віку, тілобудови, етнічної приналежності, з цікавими і сильними історіями.

Також не обійдеться без освітньої програми Fashion Talks, в рамках якої проведуть низку лекцій про моду, стиль, одяг, вихід на ринок тощо.

У Львові проведуть безпечний Lviv Fashion Week 2020. Фото: ЛМРУ Львові проведуть безпечний Lviv Fashion Week 2020. Фото: ЛМР

У Львові проведуть безпечний Lviv Fashion Week 2020. Фото: ЛМРУ Львові проведуть безпечний Lviv Fashion Week 2020. Фото: ЛМР
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах