Це Сихів, крихітко: львів’янка з манікюрними ножицями взяла в заручники покупців аптеки

Львів’янка з манікюрними ножицями взяла в заручники покупців аптеки. Фото: unsplash.com (умовне)

Львів’янка з манікюрними ножицями взяла в заручники покупців аптеки. Фото: unsplash.com (умовне)

Події
30 вересня 2020 11:52

Напередодні, 29 вересня, львів’янка під «кайфом» проникла в кабінет аптеки на вулиці Сихівській та забарикадувала вхідні двері столом. Жінка погрожувала завдати шкоди собі та всім, хто до неї наблизиться. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, правоохоронців про інцидент близько 12:00 проінформували працівники аптеки. Коли патрульні приїхали на місце події, то побачили невідому, яка тримала біля своєї шиї манікюрні ножиці.

Розбите вікно в кабінеті аптеки. Фото поліціїРозбите вікно в кабінеті аптеки. Фото поліції

«Жінка з ознаками наркотичного сп'яніння розбила руками вікно і уламками скла погрожувала завдати шкоди собі та всім хто до неї наблизиться. В аптеку вона прийшла зі своїм 33-річним співмешканцем», - йдеться в повідомленні.

Львів'янка зі своїм співмешканцем. Фото поліціїЛьвів'янка зі своїм співмешканцем. Фото поліції

Завдяки переговорам неадекватну жінку таки вдалося затримати. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції та швидку спеціалізовану допомогу. Згодом 43-річну львів'янку госпіталізували до спеціального закладу.

Нагадаємо, 20 вересня в центрі Львова двоє молодиків влаштували дебош – вони кидались з кулаками до людей, побили працівника закладу та погрожували вбивством.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах