Бібліотека року: львівську Сенсотеку визнали найкращою в Україні

Бібліотека року: львівську Сенсотеку визнали найкращою в Україні. Фото: Львівська міськрада.

Бібліотека року: львівську Сенсотеку визнали найкращою в Україні. Фото: Львівська міськрада.

Події
30 вересня 2020 12:50

Львівська Сенсотека перемогла у номінації «Середні бібліотеки» у Всеукраїнському конкурсі «Бібліотека року 2020». Відповідне звання бібліотечний простір отримав від Української бібліотечної асоціації. Читайте найцікавіші новини Львова

Інклюзивну бібліотеку – Сенсотеку, облаштовану для людей з інвалідністю, у Стрийському парку відкрили у серпні цього року. Тут є пандуси, книги шрифтом Брайля, а також принтер, який друкує цим шрифтом.

Бібліотека року: львівську Сенсотеку визнали найкращою в Україні. Фото: Львівська міськрада Бібліотека року: львівську Сенсотеку визнали найкращою в Україні. Фото: Львівська міськрада

Сенсотека — проєкт перетворення публічної бібліотеки № 18 Централізованої бібліотечної системи міста Львова у освітній інклюзивний простір спільного зростання. Цей проект інтегрує людей з інвалідністю у суспільство через спільну взаємодію: проведення спільних заходів, відповідне облаштування, маркування простору і технічне забезпечення.

Додамо, Централізована бібліотечна система для дорослих вже отримувала аналогічну перемогу у 2017 році за проект Urban бібліотеки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах