З’явилися подробиці вбивства двох дітей і самогубства їхньої матері на Львівщині

З’явилися подробиці вбивства двох дітей і самогубства їхньої матері на Львівщині.

З’явилися подробиці вбивства двох дітей і самогубства їхньої матері на Львівщині.

Події
30 вересня 2020 15:27

З’явилися подробиці резонансного вбивства двох дітей і самогубства їхньої матері на Львівщині. Трагедія сталася 29 вересня у селі Велика Волосянка Старосамбірського району. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у поліції, близько 22:30 на території відпочинкового комплексу у гірському селі Велика Волосянка знайшли тіла 36-річної жінки та двох її доньок, віком 5 та 9 років, з вогнепальними пораненнями. За попередніми даними, жінка вбила з мисливської рушниці дітей, а потім вистрелила у себе.

З’явилися подробиці вбивства двох дітей і самогубства їхньої матері на Львівщині. Фото: поліція Львівщини.З’явилися подробиці вбивства двох дітей і самогубства їхньої матері на Львівщині. Фото: поліція Львівщини.

Поліція не розголошує назви відпочинкового комплексу, але за даними Zaxid.net трагедія сталася на базі відпочинку «Каскад», що належала родині вбитих. Відомо, що сім’я переїхала у село кілька років тому зі Львова і купили три земельні ділянки, де збудували відпочинковий комплекс для туристів. «Каскад» складається з кількох дво- і триповерхових будинків і загалом має 12 номерів

Подвійне вбивство і самогубство сталося на базі «Каскад», що на Львівщині.Подвійне вбивство і самогубство сталося на базі «Каскад», що на Львівщині.

Про жінку, яку підозрюють у вбивстві власних доньок і самогубстві відомо, що їй було 36 років. Юліана Л. була донькою власників бази «Каскад» і жила там із двома доньками постійно. Жінка була розлученою.

Нагадаємо, львівські поліцейські розслідують обставини смерті жінки та двох її малолітніх доньок. Тіла 36-річної мешканки одного з сіл Старосамбірського району та її доньок віком 5 та 9 років з вогнепальними пораненнями були виявлені на території відпочинкового комплексу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах