Покращення: біля «Арени Львів» побудують лікарню з поліклінікою

У Львові біля стадіону «Арена Львів» побудують нову лікарню з поліклінікою. Фото: bchd.info

У Львові біля стадіону «Арена Львів» побудують нову лікарню з поліклінікою. Фото: bchd.info

Події
02 жовтня 2020 13:00

У Львові неподалік стадіону «Арена Львів» побудують нову лікарню з поліклінічним відділенням. Сьогодні, 2 жовтня, виконком погодив містобудівні умови і обмеження на будівництво комплексу поліклініки і лікарні на вулиці Вернадського.

Територія для будівництва, площею понад 5 гектарів, розташована на виїзді з міста, неподалік іподрому та стадіону «Арена Львів». Згідно із детальним планом земельної ділянки, нова поліклініка обслуговуватиме 950 пацієнтів на добу, повідомляє zaxid.net.

Цю територію виставлять на аукціон з готовими містобудівними умовами і обмеженнями. Інвестор, який отримає право оренди цієї території, повинен буде збудувати тут лікарню і поліклініку.

Додамо, що у цьому районі планується будівництво школи на понад 800 місць, чотири дитячі садочки та парк. Зараз район вулиць Стрийської та Вернадського активно розбудовується житловими багатоповерхівками. Також планується будівництво трамвайної лінії з Сихова до Княгині Ольга, яка буде проходити вул. Вернадського та автовокзал на вул. Стрийській.

Нагадаємо, у Рясному-1 відкриють нову поліклініку за 17 мільйонів гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах