У Львові знайшли жіночу сумку з паспортами, смартфонами і грішми: фото

У Львові знайшли жіночу сумку з паспортами, смартфонами і грішми. Фото (умовне).

У Львові знайшли жіночу сумку з паспортами, смартфонами і грішми. Фото (умовне).

Події
05 жовтня 2020 11:54

У Львові перехожі знайшли жіночу сумку з грішми, смартфонами і паспортами. Про несподівану знахідку одразу ж повідомили патрульних. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

На несподівану знахідку львів'яни натрапили на проспекті Чорновола. Сумка лежала біля дороги. Перехожі одразу ж звернулися до поліції. Інспектори завезли сумку у Галицький відділ поліції, де оглянули її вміст, аби встановити власницю. Всередині лежали два смартфони, польські злоті, гривні, банківські картки та два паспорти громадян сусідньої країни: на 53-річної жінки та 58-річного чоловіка та інші речі.

На проспекті Чорновола у Львові знайшли жіночу сумку.На проспекті Чорновола у Львові знайшли жіночу сумку.

На одному із чеків був вказаний номер телефону отримувача. Зателефонувавши за цим номером, копи встановили на ім'я власниці сумки. Як виявилося, пані Наталія живе на вулиці Джерельній у Львові. Інспектори одразу вирушили туди

У Львові знайшли жіночу сумку з паспортами, смартфонами і грошима.У Львові знайшли жіночу сумку з паспортами, смартфонами і грошима.

"Двері відчинила родичка жінки. Вона провела поліцейських до кімнати де спала власниця загублених речей. Громадянка була в стані алкогольного сп'яніння і патрульні не змогли її розбудити", - йдеться у повідомленні. 

Знайдену сумку залишили жінкам.

Нагадаємо, у Львові виявили схрон із купою документів. На схованку натрапили на вулиці Пекарській, 15. Серед знахідок — студентські квитки, паспорти, посвідчення.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах