Поїхала з батьками по гриби: в лісі на Львівщині заблукала 16-річна дівчина

В лісі на Львівщині заблукала 16-річна дівчина. Фото: minobl.mchs.gov.by

В лісі на Львівщині заблукала 16-річна дівчина. Фото: minobl.mchs.gov.by

Події
05 жовтня 2020 15:39

Напередодні, 4 жовтня, 16-річна дівчина разом із родичами поїхала до лісу в селі Зарудці Жовківського району аби назбирати грибів та близько 12:00 заблукала. Батькам не вдалось самостійно розшукати доньку, то ж вони почали бити на сполох.

Як повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС Львівської області, рятувальників проінформували про зникнення неповнолітньої львів'янки о 14:51.

Поліцейські, рятувальники, мисливці, єгері та небайдужі громадяни почали обстежувати прилеглу до села територію та прочісувати навколишні ліси, які мають дуже велику площу, через що тут часто губляться люди.

в лісі на Львівщині заблукала 16-річна дівчина. Фото: ГУ ДСНСв лісі на Львівщині заблукала 16-річна дівчина. Фото: ГУ ДСНС

На щастя, вже за годину дівчину вдалось розшукати в лісі, вона була жива та неушкоджена. Неповнолітню львів'янку передали батькам.

Заблукалу в лісі львів'янку знайшли. Фото поліціїЗаблукалу в лісі львів'янку знайшли. Фото поліції

Нагадаємо, поліцейські розшукують 28-річну Надію Стельмах, яка 3 жовтня о 9:00 вийшла з дому в Бориславі за цигарками та зникла. З того моменту зв'язок з нею обірвався, а вдома на жінку чекає 10-річний син.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах