Приклад для учителів: львів'янин виграв 30 тисяч і поїздку в Дубай

Учитель зі Львова переміг на конкурсі Global Teacher Prize Ukraine у номінації «Вибір серцем». Фото: скріншот з відео

Учитель зі Львова переміг на конкурсі Global Teacher Prize Ukraine у номінації «Вибір серцем». Фото: скріншот з відео

Події
05 жовтня 2020 17:27

Вчитель української мови та літератури при львівській лікарні ОХМАТДИТ Олег Швед переміг на конкурсі Global Teacher Prize Ukraine у номінації «Вибір серцем».

«Номінація «Вибір серцем» – це не про методику і не про академічні успіхи учнів, це про людяність і відданість. За правилами я мала обрати одного педагога, але я хочу зробити виняток. Два роки тому я була у Львові, ми переймали досвід лікарняних шкіл від Західноукраїнського медичного центру і ОХМАТДИТу. У львівському ОХМАТДИТі я побачила вчителя і одразу сказала, що вчителі в лікарняних школах мають бути схожими на нього. Тому що він такий освітній терапевт і я дуже рада, що другу премію у цій номінації – 30 тис. грн – отримає Олег Іванович Швед, який 30 років пропрацював у львівській лікарні ОХМАТДИТ», – сказала кураторка премії Наталія Мосейчук під час нагородження.

У цій номінації обрали відразу двох переможців серед педагогів, які працюють із особливими дітьми. Так, першу премію (80 тис. грн) здобула Вікторія Щербакова з міста Кролевець Сумської області, а другу (30 тис. грн) — учитель української мови та літератури Олег Швед, який працює в “Охматдиті”. Вони поїдуть на освітній форум Global Teacher Prize у Дубай.

Нагадаємо, минулого року львів'янка стала найкращим вчителем-новатором.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах