Наче з ланцюга зірвався: 25-річний львів'янин накинувся на маму

У Львові 25-річний чоловік накинувся на власну матір. Фото: pexels.com

У Львові 25-річний чоловік накинувся на власну матір. Фото: pexels.com

Події
06 жовтня 2020 09:54

У ніч на 6 жовтня у Львові 25-річний чоловік накинувся на власну матір. Жінці вдалося викликати патрульних. Правоохоронцям довелося вибивати двері, щоб врятувати її.

«Сьогодні, близько 2 години ночі, патрульні прийхали на вулицю Коцюбинського звідки надійшов виклик про сімейне насильство. За дверима квартири було чутно сварку між матір'ю та сином», — повідомили у поліції.

 Інспектори зателефонували до заявниці і сказали, що стоять під дверима. Жінка вдала, що прийшов її другий син, однак дебошир не повірив і коли вона спробувала відчинити двері накинувся на неї з кулаками.

"Вибивайте двері" — ридаючи, вигукнула жінка. Поліцейські увірвалися в помешкання і затримали молодого чоловіка. 25-річний львів'янин благав його відпустити і обіцяв більше так не поводитися. Однак, жінка благала патрульних забрати його і не вірити йому.

Поліцейські вгамували чоловіка. Вони з'ясували, що він має психічні розлади і вже лікувався. На місце події викликали швидку допомогу. Медики шпиталізували дебошира у спецзаклад.

На щастя, жінка не отримала тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, львів’янин побив металевою палицею сім’ю сусідів. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах