Брат на брата: біля Львова зарізали 30-річного чоловіка

Брат на брата: біля Львова зарізали 30-річного чоловіка. Фото: поліція Львівщини.

Брат на брата: біля Львова зарізали 30-річного чоловіка. Фото: поліція Львівщини.

Події
08 жовтня 2020 09:18

В одному з сіл біля Львова 29-річний чоловік зарізав брата. Поліцейські взяли зловмисника під варту. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Читайте всі львівські новини.

Як встановили слідчі, 4 жовтня близько 21.00 в одному з сіл Жовківського району 29-річний місцевий мешканець під час побутового конфлікту завдав удару ножем в область грудей своєму 30-річному брату. Від отриманих тілесних ушкоджень нещасний помер на місці події.

В одному з сіл біля Львова 29-річний чоловік зарізав брата. Фото: поліція Львівщини.В одному з сіл біля Львова 29-річний чоловік зарізав брата. Фото: поліція Львівщини.

Біля Львова зарізали 30-річного чоловіка. Фото: поліція Львівщини.Біля Львова зарізали 30-річного чоловіка. Фото: поліція Львівщини.

У вбивстві 30-річного чоловіка підозрюють його 29-річного брата. Фото: поліція Львівщини.У вбивстві 30-річного чоловіка підозрюють його 29-річного брата. Фото: поліція Львівщини.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею "умисне вбивство". Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

За вбивство брата 29-річному чоловікові "світить" 15 років в'язниці. Фото: поліція Львівщини.За вбивство брата 29-річному чоловікові "світить" 15 років в'язниці. Фото: поліція Львівщини.

Суд вже обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою. 

Раніше VG Львів писав про те, що львівські поліцейські розслідують обставини смерті жінки та двох її малолітніх доньок. Тіла 36-річної мешканки одного з сіл Старосамбірського району та її доньок віком 5 та 9 років з вогнепальними пораненнями були виявлені на території відпочинкового комплексу. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах