Перший пішов: один із львівських ліцеїв відправили на вимушені канікули

Перший пішов: один із львівських ліцеїв відправили на вимушені канікули. Фото: Львівська міськрада (умовне).

Перший пішов: один із львівських ліцеїв відправили на вимушені канікули. Фото: Львівська міськрада (умовне).

Події
08 жовтня 2020 11:29

Через спалах коронавірусу львівський ліцей ім. Василя Стуса відправив учнів і педагогічний колектив на дострокові канікули. Після канікул ще тиждень навчання відбуватиметься у дистанційному режимі. Читайте всі новини Львова за сьогодні

У ліцеї зафіксовані випадки захворюваності і серед вчителів, і серед учнів. Аби зупинити процес поширення епідемії, заклад вирішив зупинити навчальний процес.

«Станом на 08.10.2020 року 22 педагоги знаходяться на лікарняному, 6 з них підтверджено COVID. Серед учнів підтверджено 2 випадки захворювання, 22 учні є контактними в родинах, 60 учнів не відвідують ліцей по хворобі, на самоізоляції працюють 6 класів (172 учні), дистанційно за графіком 7 класів (187 учнів). З метою переривання ланцюга захворюванності адміністрація ліцею рішенням педагогічної ради від 07.10.2020 року переносить канікули, а саме: з 09 жовтня по 16 жовтня та з 19 жовтня по 23 жовтня ліцей буде працювати дистанційно», − повідомила адміністрація ліцею.

Через спалах коронавірусу львівський ліцей ім. Василя Стуса відправив учнів на дострокові канікули.Через спалах коронавірусу львівський ліцей ім. Василя Стуса відправив учнів на дострокові канікули.

Додамо, що львівський ліцей міжнародних відносин ім. Василя Стуса розташований на вулиці Повстанській, 14, що у Франківському районі Львова. Тут навчаються майже 1100 учнів.

Зазначимо, що загалом у Львові вже є 23 школи, де один або декілька класів пішли на самоізоляцію, у зв’язку з тим, що захворів один із учнів або педагогів. А у Сихівському ліцеї, через випадки захворювання у вчителів-предметників, ще у вересні на дистанційну форму навчання переведено середню і старшу школу. Початковій школі цього ліцею пощастило, вона розташована в окремому крилі, має одного вчителя, тому навчання там проводять офлайн.

За інформацією управління освіти Львівської міськради, станом на 8 жовтня у Львові є підтверджена інформація про 46 хворих учнів та 63 працівники закладів освіти міста, в яких підтвердився COVІD-19. 

Нагадаємо, що станом на ранок 8 жовтня на Львівщині підтвердили 227 нових випадків інфікування із проведених 1309 ПЛР-тестів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах