Супермен: збитий автомобілем мотоцикліст затримав п'яного водія

12 жовтня у Львові автомобіль збив мотоциклліста і намагався втекти. Фото ілюстративне: pravda.if.ua

12 жовтня у Львові автомобіль збив мотоциклліста і намагався втекти. Фото ілюстративне: pravda.if.ua

Події
13 жовтня 2020 10:02

Ввечері 12 жовтня на вулиці Костя Левицького у Львові водій автомобіля збив мотоцикл і намагався покинути місце події. Втім, мотоцикліст не розгубився і зупинив порушника. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у патрульній поліції, ДТП була незначною, транспортні засоби не зазнали пошкоджень. Не постраждав також водій мотоцикла.

12 жовтня на вулиці Костя Левицького у Львові водій автомобіля збив мотоцикл і намагався покинути місце події. Фото патрульної поліції12 жовтня на вулиці Костя Левицького у Львові водій автомобіля збив мотоцикл і намагався покинути місце події. Фото патрульної поліції

«Під час розмови з 56-річним водієм Kia Sportage виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти огляд на місці в присутності двох свідків. Результат позитивний – 2.61 проміле», – розповіли ZAXID.NET у прес-службі патрульної поліції Львова.

На водія склали протокол.

Нагадаємо, біля Бродів на Львівщині автомобіля «ЗАЗ» потрапив у ДТП. У лікарню госпіталізували водія, трьох пасажирів і однорічну дитину.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах