Екстриму захотілося: зниклу 16-річну львів'янку знайшли у зоні відчуження

Екстриму захотілося: зниклу 16-річну львів'янку знайшли у зоні відчуження.

Екстриму захотілося: зниклу 16-річну львів'янку знайшли у зоні відчуження.

Події
17 жовтня 2020 10:28

16-річну дівчину, яка зникла у Львові ще 10 жовтня, знайшли. Неповнолітню львів'янку виявили у Чорнобильській зоні. Вона мандрувала зоною відчуження разом із групою, яка, до слова, незаконно проникла на територію, шукаючи гострих відчуттів. Читайте найцікавіші львівські новини.

Те, що дівчину після шести діб пошуків нарешті знайшли, повідомила Національна поліція. За інформацією правоохоронців, 16 жовтня у Прип’яті виявили групу незаконних туристів із різних областей України. Їх було семеро: п’ятеро 16-річних підлітків і двох дорослих. Група "шукачів пригод" незаконно проникла на територію зони відчуження, всіляко оминаючи контрольно-пропускні пункти. Затримані пояснили, що приїхали сюди задля екстремального відпочинку.

Екстриму захотілося: зниклу 16-річну львів'янку знайшли у зоні відчуження. Фото: НацполіціяЕкстриму захотілося: зниклу 16-річну львів'янку знайшли у зоні відчуження. Фото: Нацполіція

Серед затриманих була і 16-річна львів’янка, яка ще 10 жовтня не повернулась додому, змусивши рідних неабияк переживати. У поліції запевнили, що з дівчиною усе гаразд, її передадуть батькам.

"Щодо семи незаконних туристів поліцейські склали протоколи за ст. 46-1 (Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення) КУпАП. Максимальний штраф за це порушення – 510 гривень", – йдеться у повідомленні.

Раніше VG Львів писав, що поліцейські розшукали 5-річного хлопчика та його 44-річного батька, які не повернулися з прогулянки. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах