COVID-19: що відомо у Львові та області станом на 19 жовтня

У Львові та на Львівщині за добу виявили 259 нових випадків коронавірусу. Фото: repubblica.it

У Львові та на Львівщині за добу виявили 259 нових випадків коронавірусу. Фото: repubblica.it

Події
19 жовтня 2020 09:20

Covid-19 продовжує стрімко розповсюджуватися. Cтаном на ранок понеділка, 19 жовтня, у Львові та на Львівщині за вчорашню добу виявили 259 нових випадків інфікування коронавірусом, з проведених 853 ПЛР-тестів. Серед хворих 101 — львів`яни. Читайте всі новини Львова та області за сьогодні.

Як повідомила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна, загалом у області коронавірусну інфекцію виявлено у 25103 мешканців, з яких 704 людини померли. Одужати, на щастя, вдалося 9466 пацієнтам.

У Львові та на Львівщині за добу виявили 259 нових випадків коронавірусу. Інфографіка міськрадиУ Львові та на Львівщині за добу виявили 259 нових випадків коронавірусу. Інфографіка міськради

У 8-ій міській клінічній лікарні станом на ранок перебуває 96 пацієнтів, у 1-ій міській клінічній лікарні - 70 пацієнтів, у лікарні швидкої медичної допомоги — 204 пацієнти.

Нагадаємо, що Державна комісія ТЕБ і НС переглянула рівні епідемічної небезпеки в регіонах України. Нові обмеження починають діяти від сьогодні, 19 жовтня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах