Не довіряй незнайомцям: іноземець надурив львів'янку на 28 тисяч

У Львові затримали шахрая. Фото умовне: pexels.com

У Львові затримали шахрая. Фото умовне: pexels.com

Події
20 жовтня 2020 17:29

Адміністратор одного з салонів на вулиці Волошина у Львові заявила у поліцію, що її надурили на 28 тисяч гривень. Шахрай залишив телефон у якості застави, який виявився неробочим. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Жінка повідомила, що на початку жовтня до них завітав чоловік іноземної зовнішності. Йому надали дороговартісні послуги майже на 28 тисяч гривень. Іноземець зробив невдалу спробу розрахуватися банківською карткою і залишивши телефон, як заставу, пішов за готівкою в автомобіль та не повернувся. Виявилося, що телефон несправний — лише корпус.

У Львові затримали шахрая. Фото: поліціїУ Львові затримали шахрая. Фото: поліції

«Патрульні переглянули камери спостереження, а також фото шахрая і упізнали зловмисника. Це раніше згаданий чоловік без постійного місця проживання, якому суд обрав міру запобіжного заходу — тримання під вартою, за підозрою у вчиненні майнових злочинів», - повідомили у поліції.

У відділі поліції у 30-річного іноземця, який проживає у Львові, виявили крадений смартфон. Чоловіка затримали. Зараз він перебуває в СІЗО.

У Львові затримали шахрая. Фото: поліціїУ Львові затримали шахрая. Фото: поліції

Жінка написала заяву. Справою займаються слідчі Галицького відділу поліції.

Водночас, кілька днів тому патрульні отримали виклик про підозрілу особу на вулиці Глибокій. Виявилося, що чоловіка шукають за крадіжку ноутбука в одному із кафе в центрі міста.

Нагадаємо, львів’янин привласнив комунальну квартиру у центрі Києва.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах