Є відповідь: як працюватимуть львівські школи після закінчення осінніх канікул

Є відповідь: як працюватимуть львівські школи після закінчення осінніх канікул. Фото: ukurier.gov.ua

Є відповідь: як працюватимуть львівські школи після закінчення осінніх канікул. Фото: ukurier.gov.ua

Події
21 жовтня 2020 17:07

Міносвіти розповіло про режим роботи українських шкіл після канікул. До школи після осінніх канікул повернуться учні 1-4 класів. Про це повідомив очільник Міністерства освіти і науки Сергій Шкарлет у своєму Telegram-каналі.

До школи після осінніх канікул повернуться учні 1-4 класів, а формат навчання решти школярів залежатиме від епідемічної ситуації. 

За словами Шкарлета, Міносвіти спільно з МОЗ буде забезпечувати навчання 1-4 класів в очному форматі, а 5-11 класів – залежно від епідемічного рівня: у змішаному або дистанційному форматах.

Шкарлет наголосив, що потрібно також враховувати економічну складову й ті обставини, що дітей непросто залишати вдома без нагляду, але, за його словами, учні в «червоній зоні» гарантовано будуть навчатися дистанційно.

Нагадаємо, львівських школярів відправили на двотижневі канікули з 19 жовтня. Осінні канікули в учнів цього року триватимуть на тиждень довше. Водночас дитсадки й надалі працюватимуть у звичному режимі з дотриманням протиепідеміологічних норм. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах