Готуй купальник: у Рясному відкриють 25-метровий басейн

Готуй купальник: у Рясному відкриють 25-метровий басейн. Фото: Луцька міськрада (умовне).

Готуй купальник: у Рясному відкриють 25-метровий басейн. Фото: Луцька міськрада (умовне).

Події
23 жовтня 2020 12:37

У львівському мікрорайоні Рясне з'явиться 25-метровий басейн. Про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий під час відкриття амбулаторно-поліклінічного відділення.

За словами львівського мера, великий басейн облаштують у місцевій школі №100. Він уже доручив провести архітектурний конкурс на проект басейну і спортивної частини  навчального закладу. 

«Крім поліклініки, плануємо в Рясне-2 збудувати 25-метровий басейн, який буде і для школи, і для мешканців поза навчальним процесом», — розповів Андрій Садовий.

Садовий додав, що басейн по класичній технології коштує дуже дорого, проте якщо розглядати басейн відкритий і використовувати теплові насоси, — такий варіант нескладно реалізувати. 

Нагадаємо, що для мікрорайону Рясне на вулиці Шевченка, 350 мерія Львова створила амбулаторно-поліклінічне відділення, де пацієнтів приймають вузькі спеціалісти, такі як хірург, травматолог, невропатолог, лор, гінеколог та інші. У двоповерховій будівлі, окрім кабінетів для прийому, обладнають сучасну лабораторію та рентген-кабінет. Приміщення є доступним для людей з інвалідністю.

Зазначимо, що загалом в мікрорайоні Рясне-1 проживає понад 30 тисяч осіб, з них понад 6 тисяч — діти.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах