Нове карантинне зонування на Львівщині: зелених і жовтих зон не залишилося

Зелених і жовтих зон не залишилося. Фото: aussiedlerbote.de (умовне)

Зелених і жовтих зон не залишилося. Фото: aussiedlerbote.de (умовне)

Події
26 жовтня 2020 09:46

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під час засідання у 23 жовтня, переглянула рівні епідемічної небезпеки в регіонах України. Уряд залишив Львів у «помаранчевій» зоні ще на тиждень. На жаль, у Львівській області є район, де оголосили червоний рівень епідеміологічної небезпеки. Читайте всі новини Львівської області.

Як повідомив міністр Кабміну Олег Немчінов, нові обмеження почнуть діяти з 00:00 понеділка, 26 жовтня. Такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

Червоний рівень

Червоний рівень епідемічної небезпеки у:

Сокальському районі Львівської області.

У «червоній» зоні заборонені робота громадського транспорту, закладів освіти, діяльність закладів харчування, ТРЦ, спортзалів, кінотеатрів. Перетин меж таких зон можливий лише на індивідуальному транспорті, при цьому в автомобілі має бути не більше 5 людей. Окрім того, в межах "червоної" зони заборонена посадка пасажирів у міжобласний транспорт, дозволена лише висадка.

Помаранчевий рівень

Львів та решта районів області потрапили у «помаранчеву» зону:

міста Львів, Борислав, Дрогобич, Моршин, Новий Розділ, Самбір, Стрий, Трускавець та Червоноград, Бродівський, Буський, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Жовківський, Золочівський, Кам'янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Перемишлянський, Пустомитівський, Радехівський, Самбірський, Сколівський, Старосамбірський, Стрийський, Турківський та Яворівський райони Львівської області.

У цих регіонах, зокрема, заборонена робота хостелів, баз відпочинку та інших закладів з розміщення людей, крім готелів, проведення масових заходів за участі більше 20 людей. Не більше 1 людини на 10 м2 може бути в бібліотеках, музеях, фітнес-центрах, ТРЦ, магазинах. Максимальна заповненість ресторанів та громадського транспорту – 50%.

Нагадаємо, в Україні станом на ранок 23 жовтня підтвердили 330 396 випадків інфікування коронавірусом. Лише за останню добу зафіксували 7 517 випадків COVID-19, що є новим антирекордом в країні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах