Наймолодший мер України: на виборах у Жовкві переміг 25-річний Олег Вольський

Новим мером Жовкви став 25-річний самовисуванець Олег Вольський. Фото з соцмереж

Новим мером Жовкви став 25-річний самовисуванець Олег Вольський. Фото з соцмереж

Події
26 жовтня 2020 14:01

Новим мером Жовкви став 25-річний самовисуванець Олег Вольський. Він стане наймолодшим головою ОТГ в Україні. Читайте всі новини Львова та області за сьогодні.

Згідно з попередніми підрахунками, він майже на тисячу голосів обійшов свою найближчу конкурентку, представницю партії «Європейська солідарність», помічницю народного депутата Олега Синютки Надію Щур.

Як повідомив ZAXID.NET Олег Вольський, за приблизними підрахунками, кількісне співвідношення голосів за голову Жовківської ОТГ виглядає так:

  • Олег Вольський — 3030,
  • Надія Щур — 2150,
  • Любов Дунець — 1300,
  • Михайло Ях — 1100,
  • Петро Вихопень — 870.

Ці цифри приблизні, за даними паралельного підрахунку голосів на дільницях.

«Я маю цифри по дільницях, просто їх ще не завезли в ТВК. Ще остання дільниця не віддала протоколів. Грубих порушень на дільницях Жовківської ОТГ не було», — зазначив Олег Вольський.

Олег Вольський — наймолодший з усіх кандидатів, який за освітою політолог. Працює в Міністерстві фінансів, аспірант кафедри політології. На вибори мера йде самовисуванцем. Є активним громадським діячем Жовкви, займається волонтерською діяльністю для допомоги українському війську.

Нагадаємо, на виборах голови Солонківської ОТГ переміг Богдан Дубневич. Водночас, соціологічна агенція Fama оголосила остаточні дані екзит-полу на виборах міського голови Львова та Львівської міськради.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах