Розійшлись погляди: львів'янин накинувся з ножем на чоловіка

Львів'янин накинувся з ножем на перехожого. Фото: vn.20minut.ua

Львів'янин накинувся з ножем на перехожого. Фото: vn.20minut.ua

Події
28 жовтня 2020 11:37

Учора, 27 жовтня, у Львові на вулиці Героїв УПА чоловік накинувся з ножем на львів’янина серед білого дня. Постраждалого госпіталізували у лікарню.

Чоловік самостійно звернувся за допомогою в один із медичних закладів міста. Стан пацієнта медики оцінили як важкий. Він втрачав свідомість, а під час огляду у нього були виявлені чисельні різані рани в області грудної клітини та передпліч. 

Як повідомили у поліції, потерпілий, 47-річний львів’янин, отримав ножові поранення близько 17:30 на вулиці Героїв УПА у Львові під час конфлікту з 45-річним жителем Львова, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Після цього зловмисник втік з місця події.

Поліцейські затримали злочинця у підвалі одного з будинків на території Франківського району.

За фактом слідчі Франківського відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, відкрили кримінальне провадження за замах на вбивство. Йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у центрі Львова сталась кривава бійка. Муніципали затримали чоловіка, який поводився неадекватно і розмахував ножем.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах