Шукали більше двох тижнів: зниклого на Львівщини грибника знайшли мертвим

Зниклого на Львівщини грибника знайшли мертвим. Фото: Спецкор (умовне)

Зниклого на Львівщини грибника знайшли мертвим. Фото: Спецкор (умовне)

Події
29 жовтня 2020 11:35

У середу, 28 жовтня, в полі на Львівщині знайшли мертвим 72-річного Володимира Сайкевича, який ще 10 жовтня поїхав до лісу по гриби і зник безвісти. Його тіло виявили приблизно за 12 км від дому. Про це пише Zaxid.net.

Відомо, що чоловік з села Оглядів на Радехівщині, він часто сам ходив по гриби і добре орієнтувався на місцевості. 10 жовтня він поїхав на мотоциклі до лісу, що розташований приблизно у двох кілометрах від його села, і додому більше не повернувся. Спершу його шукали родичі та сусіди, та їм вдалось розшукати лише мотоцикл Володимира Сайкевича. Після невдалих пошуків родичі звернулися в поліцію.

Після двох з половиною тижнів пошуків, 28 жовтня, зниклого грибника знайшли мертвим. Тіло чоловіка відшукали місцеві мешканці у полі – приблизно за 12 км від дому. Попередньо відомо, що чоловік загинув на третій день після зникнення. Він заблукав, ймовірно, через втрату пам’яті.

Загиблий грибник. Фото поліціїЗагиблий грибник. Фото поліції

Нагадаємо, львівська поліція розшукує 20-річного Стасишина Антона Руслановича, який ще 5 жовтня пішов з дому та досі не повернулись.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах