Фото дня: на Ратуші вивісили банер із карикатурою на суддів КСУ

На Ратуші вивісили банер з карикатурою на суддів КСУ. Фото: zaxid.net

На Ратуші вивісили банер з карикатурою на суддів КСУ. Фото: zaxid.net

Події
30 жовтня 2020 11:31

У п’ятницю вранці, 30 жовтня, на львівській Ратуші вивісили банер з карикатурою на суддів КСУ. На ньому гасло — «Конституційний суд на службі у корупціонерів». Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Банерами на Ратуші міська влада часто висловлює свою політичну позицію та позицію більшості мешканців Львова з важливих питань.

«Я не звик кидати слова на вітер. І кричати “вовки-вовки” даремно не люблю. Але дії Конституційного суду — це повномасштабний антиконституційний державний переворот. Розумію, що ці дії — лише частина сценарію. Нас чекають непрості часи», — прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий.

На думку мера міста, такі дії Конституційного суду України можуть призвести до згортання інтеграції з ЄС і НАТО, скасування безвізу і посилення впливу російської агентури у найвищих колах української влади.

Нагадаємо, 29 жовтня у Львові пройшла акція протесту проти скандального рішення Конституційного суду України. Пікетувальники зібрались під Львівською облдержадміністрацією з вимогою не допустити скасування електронного декларування. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах