Мисливиці за гаманцями: у центрі Львова затримали трьох молодих жінок

У центрі Львова затримали трьох молодих жінок з викраденим гаманцем.

У центрі Львова затримали трьох молодих жінок з викраденим гаманцем.

Події
31 жовтня 2020 09:17

У центрі Львова за крадіжку гаманця затримали трьох молодих жінок. Злодійок затримали на площі Міцкевича. Читайте всі львівські новини.

У центрі міста Лева перехожі помітили, як троє молодих спритниць поцупили гаманець у жінки. Неподалік був піший патруль четвертого батальйону, який негайно відреагував. Як повідомили у патрульній поліції, три мешканки сусідньої області не встигли втекти, їх затримали. Біля них лежав гаманець потерпілої, в якому були 3500 доларів США. Львів'янка написала заяву. 

У центрі Львова за крадіжку гаманця затримали трьох молодих жінок. Фото: Патрульна поліція ЛьвівщиниУ центрі Львова за крадіжку гаманця затримали трьох молодих жінок. Фото: Патрульна поліція Львівщини

"20, 32 та 35-річних жінок доставили у Галицький відділ поліції для встановлення обставин. Дякуємо громадянам, які не лишились осторонь, а відреагували на злочин", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, патрульні затримали на "гарячому" двох чоловіків, які на вулиці Пекарській у Львові крали тротуарну плитку. Плитку хотіли покласти в себе на подвір'ї. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах