Важко жити на зарплату: у Стрию військові та експоліцейські торгували наркотиками

Важко жити на зарплату: у Стрию військові та експоліцейські торгували наркотиками. Фото: Національна поліція (умовне).

Важко жити на зарплату: у Стрию військові та експоліцейські торгували наркотиками. Фото: Національна поліція (умовне).

Події
31 жовтня 2020 10:19

У Стрию викрили військових і колишніх поліцейських, які торгували наркотиками. Вони забезпечували транзит наркотиків з Сирії. Наркоторговці продавали амфетамін і марихуану у себе вдома. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як розповіли у пресслужбі МВС, колишні правоохоронці і військові організували схему придбання, зберігання та збуту амфетаміну у Стрийському районі.

36-річний чоловік та 32-річна жінка зі Стрия розповсюджували марихуану та амфетамін серед місцевих мешканців. До збуту наркотиків вони залучили ще двох чоловіків. Також правоохоронці встановили, що змовники збували наркотики військовослужбовцям однієї з частин ЗСУ та колишнім поліцейським.

Клієнти могли придбати наркотики за попередньою домовленістю вдома у торгівців. Гроші за товар приймали готівкою або переказом на банківські картки. 

Поліція вже провела провела 13 обшуків за місцем мешкання та у автомобілях фігурантів справи. Під час обшуків виявили марихуану та амфетамін, електронні ваги, зброю та набої до неї, комп’ютерну техніку, банківські картки та гроші.

Одного з організаторів злочинної групи затримали. Йому та трьом його спільникам слідчі поліції Львівщини вже вручили підозри за ч. 3 ст. 307 ККУ.

Як раніше писав VG Львів, у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького викрили нарколабораторію, де виготовляли метадон. Збували товар через кальян-бар «Хаббл Баббл». Загалом затримали чотирьох підозрюваних.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах