Зник на Хелловін: львівська поліція розшукує 15-річного хлопця

Зник на Хелловін: львівська поліція розшукує 15-річнохо хлопця.

Зник на Хелловін: львівська поліція розшукує 15-річнохо хлопця.

Події
01 листопада 2020 10:08

У  ніч проти 1 листопада у Львові зник 15-річний хлопець. За даними поліції, неповнолітній вийшов із дому близько 23:00, більше його не бачили. Про це повідомив адміністратор спільноти "Варта 1" Ігор Зінкевич. Читайте всі новини Львова.

За словами Зінкевича, Личаківським відділом поліції встановлюється місцезнаходження Максима Паславського, який 31 жовтня близько 23:00 вийшов із дому, пішов до території школи та не повернувся.

Прикмети Максима Паславського: зріст 150 сантиметрів, худий, волося - світле, обличчя видовжене.

У  ніч проти 1 листопада у Львові зник 15-річний хлопець. Фото: Варта 1.У  ніч проти 1 листопада у Львові зник 15-річний хлопець. Фото: Варта 1.

"Просимо усіх, хто знає якусь інформацію про місцезнаходження малолітнього, звертатися на оперативну лінію "102", або у чергову частину Личаківського ВП ГУ НП у Львівській області: 063-14-78-459", - йдеться у повідомленні.

Зник на Хелловін: львівська поліція розшукує 15-річного хлопця фото 1Зник на Хелловін: львівська поліція розшукує 15-річного хлопця фото 1

Доповнено: хлопця знайшли, він неушкоджений. Максим Паславський сам прийшов у відділ поліції. Правоохоронці дякують всім за допомогу!

Як раніше писав VG Львів, львівська поліція оголосила у розшук 15-річну Віолетту Суворову. Дівчинка зникла у вівторок, 27 жовтня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах