Через шість днів після переобрання: помер 52-річний голова Мурованської ОТГ

Помер 52-річний голова Мурованської ОТГ. Фото: Справжня варта

Помер 52-річний голова Мурованської ОТГ. Фото: Справжня варта

Події
02 листопада 2020 10:38

Стало відомо, що через шість днів після переобрання на новий термін помер 52-річний голова Мурованської ОТГ Зіновій Петрух. Чоловік помер у суботу, 31 жовтня, причину смерті не зазначили.

«З страшним сумом і жалем ми змушені повідомити про смерть голови Мурованської ОТГ Зіновія Володимировича Петруха! На жаль, це правда! Всі деталі про похорон будуть опубліковані пізніше», – повідомили на офіційному сайті громади.

Довідково: Зіновій Петрух народився 21 грудня 1967 року у селі Муроване. В 1988 році закінчив Львівський кооперативний технікум за спеціальністю молодший спеціаліст з права. З 2010 року по 2017 рік був головою Сороки-Львівської сільської ради. З 2017 року очолював новостворену Мурованську ОТГ, до якої увійшли сусідні зі Львовом села Сороки-Львівські, Ямпіль, Гамаліївка, Муроване та Кам'янопіль. На місцевих виборах 25 жовтня 2020 року був переобраний головою Мурованської ОТГ як єдиний кандидат на цю посаду.

За останнім рейтингом ЛОДА Мурованська ОТГ входить у десятку найзаможніших громад Львівщини.

Нагадаємо, у Львівську міську раду на виборах 2020 проходять п'ять партій. Такі дані попереднього підрахунку голосів, озвученого ТВК.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах