Схема на мільйон: група львів'ян незаконно привласнювала квартири

У Львові викрили схему, завдяки якій незаконно привласнювали квартири. Фото: поліції

У Львові викрили схему, завдяки якій незаконно привласнювали квартири. Фото: поліції

Події
05 листопада 2020 17:57

У Львові двоє чоловіків розробили схему, завдяки якій незаконно відбирали комунальну нерухомість і квартири у пенсіонерів, що в центрі міста. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили 5 листопада у прес-службі Нацполіції України, організатором злочинної групи був 44-річний львівський підприємець, якому допомагали кілька людей, зокрема співробітник однієї з райадміністрацій міста.

У Львові викрили схему, завдяки якій незаконно привласнювали квартири. Фото: поліціїУ Львові викрили схему, завдяки якій незаконно привласнювали квартири. Фото: поліції

«На підставі фіктивних документів об’єкти нерухомості перереєстровувати на підставних осіб. З метою приховування попередніх незаконних реєстрацій у реєстрі речових прав на нерухоме майно зловмисники продавали об’єкти «своїм» особам – незахищеним верствам населення. У подальшому переоформлені таким чином об’єкти перепродавали добросовісним покупцям. Отримані від продажу кошти розподіляли між усіма учасниками злочинної групи», – повідомили у поліції.

Сума збитків становить майже 600 тисяч гривень.

Нагадаємо, львів’янин, підробивши документи, привласнив комунальну квартиру у центрі Києва, вартістю понад 10 мільйонів гривень.

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах