Атака на маркетингові акції! Чому журналісти ополчилися на «Імідж Клуб»?

Атака на маркетингові акції! Чому журналісти ополчилися на «Імідж Клуб»? - фото

Атака на маркетингові акції! Чому журналісти ополчилися на «Імідж Клуб»? - фото

Події
06 листопада 2020 08:30

Заради хайпу й популярності так звані блогери дозволяють собі розміщувати неправдиву інформацію. Вони поливають брудом чесні компанії, які проводять маркетингові акції. 

Так, нещодавно під роздачу потрапив і «Імідж Клуб».  Це – відома компанія, яка продає товари через каталоги вже більше 15 років.  Декілька разів на рік «Імідж Клуб» заохочує своїх клієнтів.  Компанія оголошує маркетингові акції. Суть їх у тому, щоб винагородити переможців приємним грошовим призом, який втілить їхні мрії.

Деякі журналісти, забуваючи про стандарти журналістської роботи і не розібравшись в деталях, пишуть гидоту заради грошей.  «Імідж Клуб» обурений тим, що через гонитву журналістів за дешевою популярністю страждає компанія.

    «Ми завжди чесно і офіційно працювали і обурені такими нападками з боку журналістів.  Ми проводимо маркетингові акції як лояльність до наших покупців.  У нас люди дійсно виграють гроші, ми відкрито публікуємо всі результати акцій.  Щасливі переможці підтверджують чесність наших дій», – зазначив представник «Імідж Клубу».

"Призова Варта""Призова Варта"

Тема махінацій завжди цікава людям.  Щоб не стати мішенню для шахраїв, експерти «Імідж Клубу» поділилися ознаками компаній-аферистів:

  • Перше, що повинно вас насторожити – це відсутність офіційних правил акції на сайті компанії.  У них повинна міститися інформація про те, хто проводить захід, які умови маркетингової акції.
  • Друге – на сайті компанії не вказано телефон гарячої лінії, немає чату з оператором, немає форми зворотного зв'язку.  Пам'ятайте – чим більше способів зв'язатися з компанією, тим краще для вас.
  • І третє – не повідомляйте свої персональні дані.  У більшості випадків платіжним системам і інтернет-магазинам не потрібні ваші ІПН і дата народження.  Особиста інформація в комплексі з реквізитами вашої карти (номер, термін дії, CVV-код) – справжня знахідка для шахраїв.  Пам'ятайте – надійні компанії на своїх сайтах використовують захищене з'єднання для оплати послуг або покупки товарів.  Адреса безпечного ресурсу починається з https://

"Призова Варта""Призова Варта"

Незалежна компанія «Призова Варта», яка займається виведенням на чисту воду шахрайських акцій, провела перевірку «Імідж Клубу».  Вона розмістила власне велике розслідування.

 «Ми в три етапи проводили перевірку.  Наша команда побувала особисто на проведенні маркетингової акції «Імідж Клубу», поспілкувалася з двома переможцями, взяла коментар у досвідченого нотаріуса і в представника компанії.  Протягом усієї перевірки ми були скептиками, але «Імідж Клуб» довів свою чесність», – прокоментували в «Призовій Варті».

Перевірка діяльності «Імідж Клубу» доступна на офіційному сайті «Призової Варти», а також за посиланням: https://youtu.be/vXa2nyTaX5I.

Усі переможці «Імідж Клубу» вказані на офіційному сайті компанії.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах