На Левандівці збили дитину: відео, подробиці

На Левандівці у Львові збили дитину. Фото: unsplash.

На Левандівці у Львові збили дитину. Фото: unsplash.

Події
09 листопада 2020 09:26

У Львові збили дитину. Аварія сталася 8 листопада в мікрорайоні Левандівка. Skoda Fabia збила 12-річну львів’янку, яка перебігала дорогу поблизу нерегульованого пішохідного переходу. Читайте всі львівські новини.

За словами патрульних, дорожньо-транспортна пригода сталася увечері близько 18:00 на вулиці Суботівській. 23-річний львів’янин, керуючи автомобілем Skoda Fabia, здійснив наїзд на 12-річну дівчину, мешканку Львова, яка перебігала дорогу поблизу перехрестя з вулицею Повітряною. Дитину госпіталізували до лікарні.

На Левандівці у Львові збили дитину. Фото: поліція ЛьвівщиниНа Левандівці у Львові збили дитину. Фото: поліція Львівщини

Попередньо відомо, що в неї травма голови та руки.

Додамо, що патрульні проаналізували і розповіли, в який день тижня у Львові та області найчастіше трапляються аварії. Найбільше ДТП стається у п‘ятницю в період із 18:00 до 19:00. Найменше — у вівторок і суботу.

Головними причинами дорожньо-транспортних пригод на дорогах Львівської області патрульні називають: порушення правил маневрування; не дотримання дистанції ; перевищення безпечної швидкості та керування в нетверезому стані.

Читайте всі новини у нашому каналі Теlеgrаm, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах