Коронавірусне: «Арену Львів» хочуть перетворити на мобільний госпіталь

«Арену Львів» хочуть перетворити на мобільний госпіталь. Фото: То є Львів

«Арену Львів» хочуть перетворити на мобільний госпіталь. Фото: То є Львів

Події
10 листопада 2020 13:54

Спорткомплекси міста та стадіон «Арена Львів» розглядають як тимчасові мобільні госпіталі для лікування хворих на коронавірус. Про це під час брифінгу 10 жовтня повідомив директор департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Орест Чемерис.

«На жаль, динаміка останнього тижня показує, що кількість хворих, які звертаються за допомогою і потребують госпіталізації залишається на високому рівні. В середньому від 180 до 220 хворих госпіталізують щоденно», – сказав головний медик Львівщини.

За словами Ореста Чемериса, Міністерство охорони здоров’я доручило розглянути об’єкти під можливі мобільні госпіталі по всій території України. Їх будуть відкривати лише у випадку, якщо всі ліжкомісця в медзакладах, призначені для коронавірусних хворих, будуть заповнені. Наразі загальна завантаженість ліжок із хворими на коронавірус становить 64,7%.

Крім того, за погіршення ситуації з поширенням пандемії в області, у облдержадміністрації розглядають варіант залучення студентів-медиків та інтернів до роботи з хворими на коронавірус.

Нагадаємо, у лікарні швидкої допомоги Львова через стрімке збільшення кількості хворих на коронавірус розгортають резерв на 300 ліжок.

Читайте всі новини у нашому каналі Теlеgrаm, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах