Почалось: поліція заблокувала роботу найбільших львівських ринків

Поліція заблокувала роботу найбільших львівських ринків. Фото: Ігор Зінкевич

Поліція заблокувала роботу найбільших львівських ринків. Фото: Ігор Зінкевич

Події
14 листопада 2020 12:13

Сьогодні, 14 листопада, о 10:00 на ринку «Галицьке Перехрестя», що на вулиці Богдана Хмельницького, виник конфлікт між підприємцями та поліцією. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Відбувається конфлікт щодо роботи і карантинних обмежень між поліцією та працівниками ринку», – повідомив депутат Львівської міської ради та керівник «Варта-1» Ігор Зінкевич.

Наразі причини конфлікту уточнюються. Очевидно, що люди вийшли на роботу на ринок. Тож поліція конфліктує стосовно порушення обмежень карантину вихідного дня.

Доповнено: за даними Zaxid.net, у Львові поліцейські заблокували роботу найбільших ринків. Йдеться щонайменше про чотири ринки: «Шувар», «Краківський», «Галицьке перехрестя», «Південний», а також торговий центр на Сихові «Іскра». Поліцейські не перекривають входів до ринків, однак стежать за торговцями, аби ті не працювали. А тим часом підприємці не встають за прилавки, боячись, що їх оштрафують. Штраф для за порушення карантину становить до 34 тис. грн. А для посадових осіб сума штрафу набагато більша і сягає 170 тис. грн.

Нагадаємо, у Львові відмовились вводити карантин вихідного дня. Натомість, до кінця цього місяця у місті скасували всі вихідні. Міністр охорони здоров'я Максим Степанов відреагував на рішення Львівської міської ради щодо карантину вихідного дня. За його словами, скасування вихідних днів не допоможе уникнути карантину.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах