Згодились підвезти до Львова: двоє чоловіків напали на пасажира

Двоє чоловіків скоїли розбійний напад. Фото поліції

Двоє чоловіків скоїли розбійний напад. Фото поліції

Події
16 листопада 2020 09:32

У неділю, 15 листопада, поліцейські затримали двох чоловіків, які скоїли розбійний напад. Читайте всі новини Львова та області за сьогодні.

Як повідомили у поліції, 34-річний чоловік зателефонував і попросив термінової допомоги. Зі слів заявника, він їхав у якості пасажира з двома чоловіками з автовокзалу Ужгорода до Львова. Проте посеред дороги водій та його товариш, зупинили авто і, погрожуючи гострим предметом, вимагали у нього гроші.

Поліцейські затримали двох чоловіків, які скоїли розбійний напад. Фото поліціїПоліцейські затримали двох чоловіків, які скоїли розбійний напад. Фото поліції

«Чоловіку вдалося вийти з автомобіля і втекти вглиб лісопосадки. Заявника швидко розшукали. Чоловік описав зловмисників та автомобіль. Вже впродовж майже 30 хвилин автомобіль «Skoda Octavia» розшукали», — повідомили правоохоронці.

29-ти та 38-річного ужгородців поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Ніж та викрутку, якими розбійники погрожували потерпілому, вилучили. За фактом злочину слідчі відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, львівські копи затримали серійного крадія.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах