Поліцейських, які у центрі Львова побили ветеранів ООС, звільнили

Поліцейських, які у центрі Львова побили ветеранів ООС, звільнили. Фото: 777tur.com

Поліцейських, які у центрі Львова побили ветеранів ООС, звільнили. Фото: 777tur.com

Події
19 листопада 2020 09:31

Поліцейських, які побили волонтерів і ветеранів ООС у Львові, звільнили. Факт хуліганства розслідує ДБР. Читайте всі новини Львова.

Двох поліцейських, які у центрі Львова напали на волонтерів та ветеранів ООС і побили їх, звільнили. Щодо третього учасника бійки розслідування ще триває. Після затримання трьох хуліганів, які виявились поліцейськими, інформацію передали у ДБР, а підрозділ внутрішньої безпеки Нацполіції розпочав службове розслідування.

«У результаті перевірки була підтверджена безпосередня причетність до бійки двох поліцейських з Тернопільської та Волинської областей. Їх вже звільнено з лав поліції. Щодо третього фігуранта з Чернівців службове розслідування ще триває», — повідомили в управлінні комунікації Нацполіції України.

Нагадаємо, в ніч проти 16 листопада у центрі Львова між перехожими сталася бійка. Двоє волонтерів Андрій Мочурад та Віктор Бараник заявили, що троє невідомих чоловіків безпідставно напали на них і почали бити. Коли учасників бійки доставили до відділу поліції, з’ясувалося, що усі вони є поліцейськими, але з різних регіональних підрозділів (з Чернівецької області, з Ковеля, з Бережан).

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах