Смертельна ДТП на пішохідному переході: як покарали водія маршрутки

Смертельна ДТП на пішохідному переході у Львові: як покарали водія маршрутки. Фото: Варта 1.

Смертельна ДТП на пішохідному переході у Львові: як покарали водія маршрутки. Фото: Варта 1.

Події
20 листопада 2020 10:29

У Львові судили водія маршуртки, який насмерть збив чоловіка на пішохідному переході.  Аварія стаася біля готелю «Львів» у грудні 2019 року. Читайте всі новини Львова

Як вказано у вироку суду, аварія трапилась наприкінці грудня 2019 року на перехресті вулиць Куліша та Зернової, що неподалік готелю «Львів». Водій приміської маршрутки «Богдан» №144, що курсує зі Львова до села Ясниська, збив чоловіка, який переходив дорогу на регульованому пішохідному переході. Зазначимо, що у Львові маршрутка №144 має їздити лише до вулиці Під Дубом, однак, водії часто заїжджають до готелю "Львів" або ТЦ "Магнус"...Чи переходив чоловік на зелений сигнал світлофора у вироку не вказано, пише Zaxid.net.

Унаслідок наїзду пішохід отримав численні травми, зокрема перелом кісток склепіння та основ черепу, перелом ребра, крововиливи та ін. Від отриманих травм чоловік помер. 

Під час судового засідання водій повністю визнав свою провину та розповів, що намагався надати чоловіку медичну допомогу і сам викликав «швидку».

Дослідивши матеріали справи, суддя Віталій Стрельбицький визнав водія винним у вчиненні смертельної ДТП, призначивши п’ять років тюрми з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом року. Однак він звільнив винуватця ДТП від основного покарання, встановивши два роки умовного терміну. На вирок ще може бути подана апеляція.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах