Не на тих натрапив: в Пустомитах продавчині самотужки затримали грабіжника

В Пустомитах продавчині самотужки затримали грабіжника. Фото: beol.hu (умовне)

В Пустомитах продавчині самотужки затримали грабіжника. Фото: beol.hu (умовне)

Події
20 листопада 2020 13:40

У Пустомитах, що на Львівщині, чоловік викрав з магазину побутову хімію та намагався втекти. Однак йому завадили сміливі продавчині, які самотужки затримали злодія. На жаль, крадій встиг вдарити ліктем в живіт молоду працівницю.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, працівниці одного з магазинів у Пустомитах зателефонували до правоохоронців 19 листопада.

На місці правоохоронці з’ясували, що 48-річний мешканець одного з сіл району, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, намагався втекти з магазину, не розрахувавшись за побутову хімію.

Грабіжника помітили працівниці торгівельного закладу. Доки адміністратор та продавчиня затримували зловмисника, інша працівниця повідомила про подію у поліцію.

У коментарі VG Львів 21-річна потерпіла Соломія Шумик розповіла, що інцидент стався близько 12:00 у магазині "Копійочка", що на вулиці Грушевського, 24 в Пустомитах. Грабіжник завдав дівчині удару ліктем в живіт, спричинивши тілесні ушкодження.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.15 ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Тепер чоловіку загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Зловмисник, який перебував на іспитовому терміні, поміщений у виправний заклад.

Нагадаємо, львівські поліцейські затримали банду злодіїв, які обкрадали офіси, магазини та банкомати по всій Україні. На рахунку затриманих щонайменше 8 крадіжок на загальну суму майже 3,5 мільйони гривень.

Читайте всі новини у нашому каналі Tеlеgrаm, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах