Недобрий вечір: на пішохідному переході збили 15-річну дівчину

На пішохідному переході у Підбірцях збили 15-річну дівчину. Фото: pmg.ua/crime

На пішохідному переході у Підбірцях збили 15-річну дівчину. Фото: pmg.ua/crime

Події
25 листопада 2020 11:16

На пішохідному переході біля Львова автомобіль збив 15-річну дівчину. Дорожньо-транспортна пригода сталася у вівторок, 24 листопада. Постраждалу забрала "швидка". Читайте всі новини Львова.
 
Як повідомили у департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації, Nissan X-Trail збив 15-річну дівчину на пішохідному переході. Аварія трапилася близько 17:20 у Підбірцях.

«Водій автомобіля Nissan X-Trail на нерегульованому пішохідному переході здійснив наїзд на пішохода, мешканку с. Підбірці 2005 року народження (дитина). Потерпілу у стані середнього ступеня важкості з закритим переломом правої плечової кістки зі зміщенням фрагментів госпіталізували», – йдеться у повідомленні.

За кермом автомобіля перебував 25-річний мешканець Чишок. Обставини події встановлює поліція.

Додамо, що за даними поліції, протягом 10 місяців 2020 року на львівських дорогах сталося 8740 аварій, з них  1713 – з потерпілими. Внаслідок автопригод загинули 219 осіб, травми отримали  2058 осіб.  Найчастіше аварії на автошляхах області трапляються у вечірній час. Головна причина смертельних ДТП перевищення безпечної швидкості руху та порушення водіями правил маневрування та недотримання  дистанції. 

Як писав раніше писав VG Львів, 23 листопада у ДТП загинув відомий львівський дизайнер, засновник Lviv Fashion Week Петро Нестеренко-Ланько. Смертельна аварія сталася на трасі Львів-Шегині у селі Бартатів Городоцького району. 37-річний дизайнер переходив дорогу на пішохідному переході, коли його збив автомобіль Nissan. Нещасний загинув миттєво.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах