Загинув на місці: на Львівщині неповнолітній водій збив 16-річного пішохода

На Львівщині автомобіль насмерть збив 16-річного пішохода. Фото поліції

На Львівщині автомобіль насмерть збив 16-річного пішохода. Фото поліції

Події
30 листопада 2020 11:35

На Львівщині неповнолітній водій автомобіля Ford збив 16-річного пішохода. Хлопець загинув на місці події, а водій втік з місця трагедії.

Як повідомили у поліції 30 листопада, дорожньо-транспортна пригода сталася 28 листопада близько 22:00 біля села Ричагів Миколаївського району.

«Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, проїжджаючи ділянку дороги поблизу села Ричагів у напрямку Городка, здійснив наїзд на 16-річного місцевого мешканця та втік. Від отриманих травм неповнолітній пішохід помер на місці події», — йдеться у повідомленні.

На Львівщині автомобіль насмерть збив 16-річного пішохода. Фото поліціїНа Львівщині автомобіль насмерть збив 16-річного пішохода. Фото поліції

Правоохоронці виявили «Форд», яким було скоєно наїзд, у  полі за селом, приблизно за п’ять кілометрів від місця події. Поліцейські встановили особу водія, причетного до смертельної ДТП. Ним виявився 17-річний місцевий мешканець.

Правоохоронці вилучили автомобіль, а водія затримали. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Хлопцю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, на трасі Львів-Шегині загинув 37-річний львів’янин, відомий дизайнер і засновник Lviv Fashion Week.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах