Шантажував подругу інтимним відео: на Львівщині судили горе-коханця

На Львівщині судили чоловіка, який шантажував подругу інтимним відео. Фото: unsplash.com

На Львівщині судили чоловіка, який шантажував подругу інтимним відео. Фото: unsplash.com

Події
01 грудня 2020 15:19

Яворівчанина, який шантажував коханку інтимним відео за її участі, звільнили від покарання. Обвинувачений уклав угоду про примирення зі своєю знайомою, тож до в'язниці він не потрапить.

Дослідивши матеріали справи суддя Дмитрій Поворозник, призначив мешканцю Яворова покарання у вигляді трьох років тюрми, але звільнив від його відбування покарання, встановивши рік умовного терміну, пише Zaxid.net.

Як йдеться у вироку суду, 34-річний чоловік зайнявся сексом зі своєю 39-річною подругою та зняв це на приховану камеру. А згодом почав шантажувати її, вимагаючи 500 доларів за те, щоб не оприлюднювати інтимне відео. Жінка, запанікувавши, перерахувала на банківську картку горе-коханця 2 тисячі гривень та звернулась у поліцію. Правоохоронці затримали шантажиста.

Нагадаємо, за інформаціїю поліції, 39-річна мешканка Яворова звернулася за допомогою восени. Жінка повідомила, що її знайомий шантажує її. За словами заявниці, чоловік вимагає у неї 500 доларів США, погрожуючи тим, що у випадку, якщо вона не перекаже йому на кратку вказану суму, він оприлюднить у інтернеті відео інтимного характеру з її участю.

Як раніше писав VG Львів, закарпатські правоохоронці затримали двох чоловіків і жінку з Львівщині, які шантажували місцевих мешканців пікантними фото і відео. Головною дійовою особою організованого злочинного угрупування була зваблива 29-річна жінка. Вона знайомилася з багатими чоловіками, звaблювала їх, а коли доходило до iнтимy - до помешкання вривалися двоє її товаришів і починали знімати все на камеру. Після цього нещасний, якого впіймали на «гaрячому», отримував пропозицію відкyпитися. У випадку відмови злoвмисники пoгрoжyвали розповсюдити відео серед рідних жepтви жриці кохання або ж у соцмережах. За «відкуп» просили 2 тисячі доларів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах