Святу бути: коли в центрі Львова встановлять ялинку

Коли в центрі Львова встановлять ялинку. Фото: Львівська міська рада (умовне)

Коли в центрі Львова встановлять ялинку. Фото: Львівська міська рада (умовне)

Події
02 грудня 2020 14:13

Хоча цього року Різдво та Новий рік у Львові вперше проходитимуть в адаптованому до карантинних норм форматі, та святу таки бути. І вже цього місяця на площі перед Оперним театром засяє головна ялинка міста.

Як зазначив під час брифінгу заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, місто відмовиться від проведення великих заходів, проте новорічну ялинку, шопку та Дідух буде встановлено.

Мерія вже завершує укладати угоду щодо головної ялинки Львова. 18-метрову красуню привезуть з Дрогобицького району, села Опаки. Для її прикрашання використають освітлення за зразком минулого року. Розпочнуть її встановлювати 13 грудня, а засвічення традиційно відбудеться 18 грудня.

«Ми розуміємо, що цей різдвяний період має важливі традиції і їх буде збережено. Різдво скасувати неможливо, тому ми робимо все можливе, що свята у Львові пройшли безпечно. Всі мають спільну відповідальність за цінність людського життя», — розповів Андрій Москаленко.

За словами Андрія Москаленка, наразі виконком не прийняв рішення про проведення різдвяного ярмарку у Львові. Можливо, цьогоріч його й проведуть, проте у переформатованому варіанті.

Нагадаємо, у Львові визначили місця для передноворічної роздрібної торгівлі хвойними. Живі ялинки і сосни у Львові можна буде придбати з 18 грудня 2020 року до 6 січня 2021 року.

Читайте всі новини у нашому каналі Тelegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах