І не буде у вас іншого мера, окрім мене: суд відмовився скасовувати результати виборів у Львові

Суд відмовився скасовувати результати виборів мера у Львові. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук

Суд відмовився скасовувати результати виборів мера у Львові. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук

Події
03 грудня 2020 09:20

Суд розглянув позов про скасування результатів виборів голови Львівської ОТГ. Втім, Андрій Садовий залишається переможцем другого туру виборів мера Львова 2020. Позов незадоволений.

Львівський окружний адміністративний суд відмовив активісту Івану Спринському у позові про скасування реєстрації Львова Андрія Садового як міського голови.

Спринський заявив про порушення процедури під час винесення постанови ТВК про результати виборів мера у Львові, яких насправді не було. Мовляв, ТВК спочатку видала постанову про реєстрацію Садового, а лише після цього прийняла від нього заяву з проханням зареєструвати його як міського голову. На думку Івана Спринського. Це нібито порушило його права як виборця. Втім, як саме Спринський пояснити так і не зміг. Але суд не знайшов жодних доказів порушення виборчих прав Спринського і відмовив йому у позові. Окрім того, Спринського зобов’язали сплатити 1681,6 гривні судового збору, пише Zaxid.net.

Нагадаємо, 2 грудня суд розглядав позов про скасування результатів виборів міського голови Львова. Місцевий активіст Івaн Спринський вимагає скaсyвaння пoстaнoви мiськoї TВK прo визнaння Aндрiя Сaдoвoгo пeрeмoжцeм дрyгoгo тyрy вибoрiв мeрa Львoвa.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах