Труп у під'їзді: у Львові затримали вбивцю 47-річної жінки

У Львові затримали вбивцю 47-річної жінки. Фото: korupciya.com (умовне)

У Львові затримали вбивцю 47-річної жінки. Фото: korupciya.com (умовне)

Події
03 грудня 2020 13:44

29 листопада в одному з під’їздів по вулиці Дністерській у Львові знайшли тіло жінки з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці вже затримали вбивцю.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівщини, про моторошну знахідку близько 14:00 правоохоронців проінформували лікарі швидкої медичної допомоги.

Загиблою виявилась 47-річна місцева мешканка. Тіло скерували на експертизу, яка встановила, що смерть настала внаслідок отриманих тілесних ушкоджень.

Правоохоронці встановили, що до вбивства жінки причетний раніше судимий 35-річний львів’янин. У них під час спільного розпивання спиртних напоїв виник конфлікт, в ході якого чоловік побив товаришку. Від отриманих тілесних ушкоджень львів’янка померла у під’їзді свого будинку, коли поверталася додому.

2 грудня слідчі повідомили зловмиснику про підозру в умисному вбивстві. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Підозрюваному загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 18 листопада в одній з квартир на вулиці Таджицькій у Львові знайшли труп львів’янки. На тілі загиблої були ознаки насильницької смерті, зокрема, ножове поранення.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах