Хтось мав це зробити: Андрій Садовий виклав ролик із польським мемом, де він — у головній ролі

Андрій Садовий виклав ролик з польським мемом, де він — в головній ролі. Фото: То є Львів

Андрій Садовий виклав ролик з польським мемом, де він — в головній ролі. Фото: То є Львів

Події
04 грудня 2020 11:28

Мер Львова Андрій Садовий поширив собі у Твіттер ролик з польським мемом, де він – в головній ролі. Цю відеожабу оприлюднила популярна львівська група «Друга приватна мемарня». Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Вибачте. Але хтось мав це зробити», - прокоментував Андрій Садовий.

Відеоролик створили на основі фотографії мера Львова, яка красується на його аватарці, з допомогою спеціального додатку. Виглядає так, наче сам Андрій Садовий співає популярну сьогодні пісню польського виконавця Cypis Solo під назвою «Gdzie jest biały węgorz? (Zejście)».

Назва пісні перекладається як «Де біла гарячка? (Спуск)». У пісні ліричний герой розповідає про занепад країни та свою наркотичну залежність, про те, як йому погано і що він не може позбутися цієї залежності. І всі ці проблеми з лайливими словами оспівують під веселу музику.

Зазначимо, оригінал пісні Cypis Solo з’явився на платформі Youtube в жовтні 2015 року. Згодом звук наклали на різноманітні смішні відео — від танцюючої корови до президента Польщі Анджея Дуди, який їде під неї на велосипеді. Пізніше цей мем ще більше прокачали – користувачі з допомогою монтажу зробили так, що почали «співати» різні люди, в тому числі й мер Львова. Сьогодні цю пісня особливо активно використовують для створення відеороликів на платформі Tik-Tok.

Смішно до сліз: підбірка найкумедніших фотожаб затопленого Львова

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах