З турботою про пасажирів: Укрзалізниця оголосила тендер на закупівлю корму для акваріумних рибок

Укрзалізниця оголосила тендер на закупівлю кормів для акваріумних рибок і черепах. Фото: pinterest.com.au

Укрзалізниця оголосила тендер на закупівлю кормів для акваріумних рибок і черепах. Фото: pinterest.com.au

Події
04 грудня 2020 12:33

Укрзалізниця оголосила тендер на закупівлю кормів для черепах і акваріумних рибок за 74,7 тисячі гривень. Відповідний документ з’явився у системі державних закупівель ProZorro.

Згідно з тендером, регіональна філія "Придніпровська залізниця" хоче закупити три упаковки корму сухого для черепах об'ємом 10 літрів, чотири упаковки корму сухого для екзотичних риб об'ємом 21 літр, чотири упаковки корму універсального для риб (для імунітету і забарвлення) об'ємом 10 літрів, 12 упаковок корму сухого для сомів і травоїдних риб вагою 1 кілограм, 720 упаковок корму замороженого для риб вагою 100 грамів, 705 упаковок корму замороженого для малюків (рачків дрібних) вагою 100 грамів і 750 упаковок корму замороженого для великих риб (рачків великих).

Як зазначено у документі, корми мають бути 2020 року випуску, свіжими із запасом терміну придатності не менше одного року від дати постачання. Товар буде доправлено на Запорізьку дитячу залізницю.

Нагадаємо, пасажирки потягу №045Л "Ужгород-Лисичанськ" виявили у стіні між купе дірку для підглядання. З неї, за їхніми словами, за ними підглядав чоловік. "Укрзалізниця. Сексуальні мрії можуть збутися саме в наших вагонах", - так прокоментували жінки "нововведення" у потязі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах