Замість дитячого табору: у Брюховичах збудують вісім багатоповерхівок

У Брюховичах збудують вісім багатоповерхівок. Фото: Google

У Брюховичах збудують вісім багатоповерхівок. Фото: Google

Події
08 грудня 2020 09:28

У Брюховичах збудують вісім багатоповерхівок. Масштабне будівництво розпочнуть на території колишнього дитячого табору «Енергетик». Читайте всі новини Львова.

Землі, на яких за кілька років з'являться великі новобудови, раніше були частиною Брюховицького лісництва та призначались під садівництво. Втім, Брюховицька сільська рада дозволила змінити цільове призначення землі та ініціювала вилучення ділянки з території лісництва, пише сайт Наші Гроші. Львів.

На вул. Широкій, 22 у Брюховичах збудують ЖК «Грінвуд 3». Фото: Наші гроші.ЛьвівНа вул. Широкій, 22 у Брюховичах збудують ЖК «Грінвуд 3». Фото: Наші гроші.Львів

Восени цього року Брюховицька селищна рада підписала договори про передачу в оренду двох земельних ділянок площею майже 1,7 гектара та 1 гектар підприємству «Сіті Консалт Груп». На цій території раніше був табір «Львівобленерго». Підприємство продало будівлі табору фірмі «Сіті Консалт Груп» влітку минулого року.

Вулиця Широка, 22 у Брюховичах. Фото: Наші гроші. ЛьвівВулиця Широка, 22 у Брюховичах. Фото: Наші гроші. Львів

Цільовим призначенням ділянок є «будівництво і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури».

Як раніше писав VG Львів, біля залізничного вокзалу у Львові розпочнуть масштабне будівництво. На вулиці Залізничній, 7 збудують житловий комплекс із торговим центром та дитсадком. Відповідні містобудівні умови та обмеження для забудовника виконавчий комітет Львівської міської ради вже погодив.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах