Не паркуйся під деревами: львів'ян попереджають про сильний вітер

Львів'ян попереджають про сильний вітер. Фото: Іnlviv.in.ua.

Львів'ян попереджають про сильний вітер. Фото: Іnlviv.in.ua.

Події
08 грудня 2020 09:47

У вівторок, 8 грудня, львів'ян попереджають про сильний вітер. Мешканців міста Лева просять бути максимально обережними. Не ходити старими деревами, рекламними конструкціями та будинками, а також не паркувати під ними автомобілі. 

Як повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорологіїі, 8 грудня у Львові збережуться пориви південно-східного вітру 15 — 20 м/с. 

"Під час сильного вітру намагайтеся не ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач та антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити. Водіям транспортних засобів слід обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами", — наголосили у міськраді.

Про усі надзвичайні випадки, які можуть виникнути через негоду, мешканців просять інформувати «Гарячу лінію міста» за тел 15−80 для оперативного реагування відповідних служб.

Нагадаємо,  у ніч на 7 грудня у Львові сильний вітер повалив дерева та смітники на автомобілі. На вулиці Пасічній дерево впало просто на трамвайну колію, через що трамваям довелося змінити маршрут.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах