Коронавірусне: де у Львові безкоштовно взяти кисневий концентратор

Де у Львові безкоштовно взяти кисневий концентратор.

Де у Львові безкоштовно взяти кисневий концентратор.

Події
08 грудня 2020 12:21

Комісія Української Греко-Католицької церкви у справах душпастирства охорони здоров’я розпочала безкоштовну роздачу кисневих концентраторів у Львові. Читайте всі новини Львова.

Кисневі концентратори надають потребуючим за прикладом Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава. Обладнання для боротьби з коронавірусною хворобою купили за кошти жертводавців, української діаспори у Америці та Німеччині, монаших згромаджень тощо. 

Комісія Української Греко-Католицької церкви у справах душпастирства охорони здоров’я розпочала безкоштовну роздачу кисневих концентраторів. Фото: Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров'я/ФейсбукКомісія Української Греко-Католицької церкви у справах душпастирства охорони здоров’я розпочала безкоштовну роздачу кисневих концентраторів. Фото: Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров'я/Фейсбук

За словами голови Комісії сестри Севастіяни (Карвацької), техніку купували для потреб духовенства та монашества, але її безкоштовно надають тим, хто потребує. Із людьми укладають договір на два тижні. Після кожного користування фільтри у концентраторах змінюють. 

Коронавірусне: де у Львові безкоштовно взяти кисневий концентратор. Фото: Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров'я/ФейсбукКоронавірусне: де у Львові безкоштовно взяти кисневий концентратор. Фото: Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров'я/Фейсбук

У планах Комісії - закупівля більшої кількості кисневих концентраторів. Небайдужих просять пожертвувати кошти на добру справу.

Нагадаємо, що станом на ранок 8 грудня на Львівщині підтверджено 612 нових позитивних тестів на коронавірус. З початку пандемії коронавірусну інфекцію виявлено у 50787 мешканців області, 1383 людини померли. Одужали 33862 пацієнти.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах