Добова оренда квартир у Львові: який варіант вибрати

Добова оренда квартир у Львові: який варіант вибрати - фото

Добова оренда квартир у Львові: який варіант вибрати - фото

Події
08 грудня 2020 17:20

Львів - прекрасне місто, який щорічно відвідують тисячі туристів. Багато з них вважають за краще зупинятися не в готелях або хостелах, а в квартирах. Це зручно, якщо ви хочете отримати деяку незалежність, свою кухню і ванну. До того ж, квартири подобово Львів в більшості випадків виявляються більш доступними в фінансовому плані, ніж стандартні номери в готелях.

Центр або спальний район

Історичний центр Львова з його європейською архітектурою - це красиво, але новобудов безпосередньо в центрі майже немає. Це означає, що якщо тут здають квартири, то в старому фонді, а у нього свої особливості і не тільки зовнішні. Якщо ви приїхали подивитися старий Львів, походити на екскурсії, а гаманець дозволяє трохи переплатити - старі, але впорядковані будинки в центрі можуть вам підійти краще.

Спальний район - це вибір на користь більш низької вартості, але і віддаленості від центру. Підходить для тих, хто не проти поїхати до потрібної точки на громадському транспорті і хотів би оселитися в відносно новому будинку.

Агентство або самостійно

Підійти до оформлення оренди, навіть подобової, краще з повною відповідальністю. Обов'язково повідомити родичам, за якою адресою ви будете жити, і хто є власником, перевірити документи у орендодавця і укласти договір.

Багато варіантів на ринку - це пропозиції від посередників. Якщо звертатися в агентства, то ви можете заплатити, але не отримати гарантій відповідних варіантів. Альтернативним рішенням стануть профільні дошки оголошень в інтернеті, де оголошення публікують акредитовані власники. Такі дошки спеціалізуються на великих і курортних містах України - і Львів в їх числі.

Уточніть нюанси

Вартість оренди, яка вказана в оголошенні, може бути вказана за термін оренди від 5-7 днів. Крім того, багато власників встановлюють сезонні і святкові підвищувальні коефіцієнти.

Перед тим, як їхати на огляд квартири, переконайтеся, що вона знаходиться за заздалегідь обумовленим адресою, а фото з анкети відповідають дійсності. Якщо в останній момент «господар» пропонує інший варіант житла - великий ризик підступу або шахрайства.

Не забудьте уточнити, чи є в квартирі посуд, постіль, безкоштовний Wi-Fi, місце для паркування, пральна машина і інші «опції», наявність яких для вас принципово. Аналогічна ситуація з інфраструктурою - запитаєте, чи далеко зупинка громадського транспорту, магазин, аптека.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах