Збирають гроші на лікування: професор УКУ потрапив до реанімації через коронавірус

Збирають гроші на лікування: професор УКУ потрапив до реанімації через коронавірус. Фото: pixabay

Збирають гроші на лікування: професор УКУ потрапив до реанімації через коронавірус. Фото: pixabay

Події
09 грудня 2020 13:09

Професор Українського католицького університету Ігор Скочиляс потрапив до реанімації через коронавірус. Рідні збирають гроші на лікування. Про це повідомив львівський історик Ігор Медвідь. Читайте всі новини Львова.

За його словами, коронавірусна хвороба викликала у Ігоря Скочиляса тромбофлембію легенів. Львівян просять про молитву та фінансову підтримку, оскільки лікування – дуже дороге. 

Професор Українського католицького університету Ігор Скочиляс потрапив до реанімації через коронавірус. Фото: УКУПрофесор Українського католицького університету Ігор Скочиляс потрапив до реанімації через коронавірус. Фото: УКУ

"Просимо про молитву, аби Господь відвів від нього недугу та продовжив його перебування з нами. Також просимо про фінансову підтримку, бо лікування є дороге. Картка Приватбанку 5168 7422 2845 9842 (дружина Ірина Скочиляс). Дякую всім, хто підтримає п. Ігоря!" - написав Медвідь.

Додамо, що священник з Українського Католицького університету Петро Терлецький просить львів'ян про фінансову допомогу на лікування дружини і новонародженої дитини. У його 37-річної дружини через коронавірус уражено 90% легенів, а донечка Даринка, яка з'явилася на світ кілька днів тому, перебуває у критичному стані. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах